Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Windows 11 nem támogatott telepítéseken vízjelet használ
A jobb alsó sarokban emlékeztet, hogy nem felel meg a követelményeknek a gép

Ahogy azt egy korábbi cikkben is kifejtettem, a windows 11 nem támogatott gépekre is telepíthető, megfelelő módszerekkel.

Ma már a rufus is rendelkezik ilyen lehetőséggel amivel kijátszható a TPM és secure boot ellenőrzése. A Microsoft viszont igyekszik mindent megtenni azért, hogy idegesítse a felhasználókat akik így telepítettek fel windows 11-et.

Fontos megegmlítenem, hogy több módszer is létezik a telepítésre. A registry is átírható, a rufusban kikapcsolható az ellenőrzés. Az én cikkemben kifejtett dll fájl módosításával viszont a telepítés után sem ellenőrzi a windows a támogatottságot, így ez a vízjel sem jelenik meg.

A képen is látható, a jobb alsó sarokban a win11 a szemünkbe tolja konkrétan, hogy nem felel meg a rendszerkövetelményeknek a gépünk. Ez egy rendkívül idegesítő újítás. Persze létezik módszer ezt is eltüntetni, úgyhogy kövessétek a blogot.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr7518061392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása