Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Windows Defender kikapcsolása / bekapcsolása WIndows 10
Defender letiltása / engedélyezése

Előfordulhat, hogy az ember ki szeretné kapcsolni a windows 10-ben gyárilag integrált vírusirtót. Már windows 8-ban is megtalálható volt gyárilag a windows defender. Előtte választható volt a telepítése. Jelenleg, hogyha feltepítesz egy vírusírtót, automatikusan kikapcsol. De ha egyáltalán nincs szükségünk védelemre, vagy csak idegesít a sok false-positive akkor kitudjuk kapcsolni.


bekemenyit-a-windows-defender-a-jovoben-feneken-billent-egy-halom-takaritoprogramot_1.jpg

 

Local Group Policy keresztüli kikapcsolás

 

  1. Nyomd le a Windows + R billentyűkombinációt
  2. írd be: gpedit.msc és OK

Ezt kell megnyitni: Számítógép konfigurációja  >  Felügyeleti sablonok  >  Windows-összetevők  >  Windows Defender vírusirtó  >  A windows defender víruskereső kikapcsolása  > ENGEDÉLYEZÉS

 

2018-07-15_19_13_46-helyicsoporthazirend-szerkeszto.png

 

2018-07-15_19_14_44-a_windows_defender_viruskereso_kikapcsolasa.png

 

Miután okét nyomtál, jobb alsó sarokban továbbra is ott lesz a kis ikonja a defender-nek. Ha újraindítod a gépet, azonban végleg érvényesül a beállítás. Hogyha mégis újra szeretnéd engedélyezni, ugyanezt kell tenned, csak újra kiválasztani a "Nincs konfigurálva" lehetőséget.

 

Ennyi

 

Ki is van kapcsolva. Mostantól nem fog szó nélkül kitörölni fájlokat, amiket nem szeretnénk hogy törlődjenek. Kifejezetten keygen-ek használatakor, hasznos tud lenni..

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr6114114613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása