Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Megjött a sötét mód a WhatsAppba, de nem mindenkinek

2018 szeptemberében remek hírt kaptak a WhatsApp felhasználói: kiderült, hogy a fejlesztők azon dolgoznak, hogy integrálják a takarékosabb és szemet kímélőbb sötét módot az applikációba.

Aztán teltek a hónapok, eltelt egy év, de a funkcióról továbbra sem lehetett különösebben hallani. Most, bő egy évvel később a WABetaInfo azt írja, végre elkészültek a fejlesztéssel a WhatsApp szakemberei.

Ha hihetünk a híreknek, akkor egyelőre a béta-verzióhoz hozzáférő androidos felhasználók tesztelhetik az applikáció sötét módját. (Aki nem tagja a tesztelői csoportnak, az innen tudja letölteni és kézzel telepíteni az újdonságot tartalmazó kódot.) Hogy iOS-re mikor készül el, egyelőre nem tudni.

Beállítani már pofonegyszerű:

  • a jobb felső sarokban található Menüre bökve keressük ki a Beállítások opciót,
  • válasszuk ki a Csevegés almenüt,
  • majd állítsuk át a megjelenést a sötét módra.
© 

Ezzel a Facebook lényegében mindhárom alkalmazásához elkészítette a sötét módot. Először a Messenger kapta meg még 2019 elején, majd jött az Instagram 2019 októberében, most pedig a WhatsApp. Hogy széles körben mikor lesz elérhető a funkció, nem tudni, de minden bizonnyal ezt is hamarosan elérhetővé teszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr7015422822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása