Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Apple iPhone 14 Pro Max

Az iPhone híres a saját rendszeréről, egyedi megjelenéséről és rendkívül gördülékeny reszponzivitásáról. Az ökoszosztémája ugyan zárt, viszont működik. 

Idén 630 ezer forintba kerül. Ez rengeteg valóban, meg is kell fizetni. Felmehetünk 1 millióig az 1TB-os modellel, mellé tokkal, fóliázva és töltővel kiegészítvve. A környezettudatosságtól valóban távol áll ez.Az Apple tudja hogyan kell valaminek az értékét az egekbe emelni úgy, hogy közben az emberek ezt meg is fizetik hiszen a brand kimagasló és azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, de valóban működik is.

Piacvezető funkciót tölt be, ez 2022 legnagyobb újdonsága, a többiek igyekeznek lépést tartani. 12 megapixellel rendelkező, 3D arcazonosítással, TrueDepth kamerarendszer, sorolhatnám. A szoftver megújult.

Két háttérben futó app is megjelenhet a dinamikus szigeten

Érdemes a dinamikus szigetről is szót ejteni, két alkalmazás is elfér rajta. Ha felpöcintünk a szigetre ugrik a keskeny kezelősáv, gyönyörű animációkkal, infókkal, majd megnyithatjuk újra teljes képernyőre. 

Ilyen egy widget a dinamikus szigeten

A dinamikus sziget pattogós, kényezteti a szemet szinte. Az alkalmazások idővel alkalmazkodni fognak ehhez a funkcióhoz, idő kérdése cscupán. Megérkezett az Always-on Display is, amit bár a társak még régóta tudtak, most már az Apple is elismerte, erre szükség van a piacon. 1 Hz-es képfrissítéssel, és OLED és LTPO technológiával érett be a dolog annyira, hogy az állandó megjelenítés (mert iOS-en ezt igy hivják) minimálisan merítse csupán az akkumulátort. 

A betűtípusok is cserélgethetők, widgetek hozzáadhatók, így infószerzés gyanánt kevesebbszer kell a telefonhoz hozzáérni. Elég ránézni és az időjárást, részvényeket sporteredményeket le lehet olvasni azonnal. Ha lejátszókat, zenét akarunk irányítani ahhoz persze kell az ujjunk. A Face ID ehhez alkalmazkodik, nem oldja fel csak úgy ha ránézünk, tudja mikor meredünk rá feloldásért. 

Ez csupán a két 14 Pro privilégiuma.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr4117957724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása