Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Nagy változás jöhet az iPhone-oknál, új formát kaphatnak jövőre

A világ legjobb Apple-elemzőjeként ismert Ming-Chi Kuo szerint komoly dizájnváltás jöhet a 2020-as iPhone-oknál.

Alig néhány hete mutatta be az Apple az idei évre szánt iPhone-okat, és a mobilok árusítását is csak épp, hogy megkezdték, már arról lehet pletykákat hallani, milyen lesz a cég 2020-as okostelefonja. A világ legjobb Apple-elemzőjeként ismert Ming-Chi Kuo szerint a 2020-as iPhone-ok kialakítása jelentősen eltér majd attól, ahogyan most kinéznek az Apple okostelefonjai. A MacRumors a szakembert idézve írja: az üvegborítás és a fém keret megmarad, utóbbinál hasonló lesz majd ahhoz, amit az iPhone 4 esetében láthattunk.

iPhone 4S
© 

Az elemző már korábban is beszélt arról, milyenek lehetnek a 2020-as iPhone-ok. Ezek szerint várható egy 6,1, egy 5,4 és egy 6,7 colos modell.

Az okosmobilok történetében egyébként az iPhone 4 volt az, amely egy fém kerettel fogta körbe a két üvegpanelt – a kialakítás pedig annyira népszerű volt, hogy az iparág többi szereplője is átvette. Az iPhone 6 érkezésével aztán az Apple továbblépett, de Kuo szerint az újfajta gyártási technológiáknak (és az újfajta kialakításnak) köszönhetően visszatérhet a fém keret.

Az elemző szerint 2020-ban nagyjából 85 millió iPhone-t ad majd el az Apple, szemben a 2019-re várható 75 milliós darabszámmal.

Nagy változás jöhet az iPhone-oknál, új formát kaphatnak jövőre

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr4815171842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása