Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Már szivárognak ki az infók a Samsung Galaxy S11-ről

Épp csak hogy bemutatta a Samsung az évi második csúcstelefon-szériáját, a Galaxy Note10-eket, már a jövő év S családjáról szivárognak az értesülések.

A Samsung menetrendje évek óta változatlan: február körül mutatja be az aktuális Galaxy S telefonokat, augusztusban pedig a Note-család tagjait. Idén már mindkét esemény ki lett pipálva, így akár elérkezettnek is mondhatjuk az időt arra, hogy előretekintsünk a 2020-ban érkező Galaxy S11 telefonokra (feltéve, hogy valóban így nevezik majd ezeket).

Legutóbb SamMobile osztotta meg az újdonság színével kapcsolatos értesüléseit. Forrásai szerint a Galaxy S11 kék, fekete, rózsaszín és fehér színben fog megjelenni – valamennyi színváltozat megtalálható a Note10-eknél is, igaz, régióként változhat a kínálat.

© 

A Samsung az Aura márkanevet is használja a színopciókhoz, és valószínű, hogy az Aura Glow színváltozat a Galaxy S11-nél is megjelenik. Mint kiderült, ez a szín igen sikeres a Note10 vásárlóinak körében.

A tárolási lehetőségeket illetően 128 GB lesz az alap mindhárom Galaxy S11 esetében, de várhatóan lesz 1 TB-os változat is. Igaz, már a Galaxy Note10-nél is szóba került ez a lehetőség, ám végül nem adtak ki 1 TB-os Note10-et. Hogy mi lesz a microSD kártya sorsa, azt egyelőre nem tudni. Mindenesetre a Samsung már eltávolította ezt a lehetőséget a Note10-ről, így könnyen előfordulhat, hogy ugyanezt teszi legalább egy Galaxy S11 modell esetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr1515074978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása