Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Vadonatúj funkció a Google Chrome-ban

A Chrome új verziójának érkezésével könnyedén átküldhetünk egy-egy linket valamely másik eszközünkre, például számítógépünkről telefonunkra, vagy fordítva.

Örülhetnek a Google Chrome felhasználói, a keresőóriás ugyanis a héten minden platfomra – Windowsra, macOS-re, iOS-re és Androidra is – elérhetővé teszi a böngésző legújabb frissítését, a Chrome 77-et. Az újdonsággal érkezik némi ráncfelvarrás a dizájnt illetően, de azért funkcionális újítást is tartogat az új szoftververzió.

A fejlesztőknek köszönhetően ha látunk egy olyan hivatkozást, amit szeretnénk megosztani másokkal, a Chrome 77-ben ezt egy új formában tehetjük meg. A megosztáshoz elég a jobb egérgombbal kattintani a linkre, ami után a felugró menüből kiválasztani, hogy pontosan melyik eszközre szeretnénk közvetlenül elküldeni az URL-t – írja a The Verge. A lap már képernyőképet is tudott készíteni az újdonságról: az elsőn a telefonról küldés látható, a második képen pedig a jelzés, amint megérkezik a pc-re a link.

© 
© 

Bár a Chrome Macintosh gépeken is frissül, de ez a funkció a macOS-t használók számára egyelőre nem elérhető. Windowsos számítógépeken és mobilokon viszont érdemes a napokban ránézni, elérhető-e már a frissítés (melyet fokozatosan ad ki minden felhasználó számára a Google).

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr9315066506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása