Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Itt az új Android 10

Holnap mutatják be a telefont, amelyik már Android 10-zel érkezik

Elkezdődött az Android-rendszer frissítése, és már jó pár modell meg is kapta a legújabb, 10-es verziót. A OnePlus csütörtökön debütáló telefonjain nincsen frissítésre szükség, ugyanis egyből ezzel a mobil platformmal érkeznek.

A legutóbbi Android-verziónál el kellett köszönnünk az édességnevektől (bár előtte sokan találgatták, vajon milyen, Q betűvel kezdődő finomságról nevezi el a Google az új operációs rendszert), maradt a puritán és komoly Android 10 elnevezés. Holnap mutatják be Indiában a OnePlus 7T-t és 7T Prót – ezek az eszközök már úgy gördültek le a futószalagról, hogy Android 10 dolgozik bennük. (Az európai bemutatkozás állítólag október elején lesz.)

© 

A OnePlus általában csak a belső hardvert frissíti T sorozatában, így a dizájnt illetően nem számítunk túl nagy változásra az elődökhöz képest. A OnePlus 7T-nél 6,55”-es kijelzőről hallani (az elődé 6,41”-es volt), és a felbontás FHD-ről QHD-re ugrik, és 90 Hz-es lesz a képfrissítési frekvencia. A 7T Prónak 6,67”-es lesz a megjelenítője (ugyanekkora volt a 7 Próé is), viszont jobb lesz a felbontása. 19,5:9 képarány, AMOLED panel, 3D Gorilla Glass borítás és 90 Hz-es képfrissítési frekvencia várható.

Mivel a OnePlus 7-ben Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet dolgozik, az utódoknál esélyes a Snapdragon 855+ használata. A jelenlegi értesülések szerint a OnePlus 7T 6 GB és 8 GB RAM-mal, 128 GB és 256 GB tárhellyel lesz elérhető, míg a 7T Prónál csak 8/256GB-os konfiguráció lesz. Ez utóbbi modellnél 4085 mAh-s akkumulátorról, míg az előbbinél 3800 energiaadóról hallani. Mindkét modell esetében triplakamerát emlegetnek, a 7T Prónál még szoftverfejlesztésekről is hallani, hogy jobb képeket készítsen, mint az előd ugyancsak hármas kamerája.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr915171230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása