Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Ezek lennének a Huawei Mate 30 telefonok

A Huawei hivatalosan szeptember 19-én (csütörtökön) rántja le a leplet a Mate 30 termékcsalád tagjairól, méghozzá Münchenben, de a külalakot illetően már senkit nem érhet meglepetés, hiszen három nappal az esemény előtt a megbízható forrásairól híres Evan Blass a Twitteren kiszivárogtatta az érkező okostelefonok képeit, amiken már jól látszik a Mate 30, a Mate 30 Pro, a Mate 30 Lite és a luxuskiadásnak számító Mate 30 Pro Porsche Design is. A fotók alátámasztják a hónapok óta kerigő pletykákat, ugyanakkor az új Huawei okostelefonokkal kapcsolatos kérdés továbbra is az, hogy Donald Trump szankciói miatt milyen operációs rendszerrel és milyen alkalmazásokkal kerül majd forgalomba.

Huawei Mate 30 Pro. Fotó: Evan Blass / Twitter

A legfeltűnőbb eltérés a tavalyi Huawei Mate 20 szériához képest, hogy a hátlapon már nem négyzetben, hanem egy körben kapnak helyet a kamerák, amiből már négy darabot találunk mindegyik mobilon, és az is jól látszik, hogy a Pro és sima Mate 30 telefonokon az előlapon két szenzor található a notch-ban. A Lite variáns érdekessége, hogy szintén négy kamera került a hátlapra, ugyanazzal a dizájnnal, mint tavaly a Mate 20 mobilok esetében, az előlapon viszont egyetlen szenzor kapott helyet, méghozzá egy képernyőbe vágott lyukban. A Mate 30 és a Mate 30 Pro egyaránt képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkeznek, míg a Lite esetében az érzékelő továbbra is a hátlapon található, a kamerasziget alatt.

Huawei Mate 30. Fotó: Evan Blass / Twitter
Huawei Mate 30 Lite. Fotó: Evan Blass / Twitter

A Mate 30 Pro Porsche Design piros/fekete színekben érkezik, és az összes érkező készülék közül kétségtelenül ez a modell néz ki a legjobban: a képek tanulsága szerint a gyártó itt eltekintett a kamerákat körülölelő körtől, helyette egy meglehetősen hosszú téglalapot kapunk, amit bőr bevonat egészít ki.

Huawei Mate 30 PRo Porsche Design. Fotó: Evan Blass / Twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr315109284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása