Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

30 ezer forintért 2 gigabit – indul a Google új netszolgáltatása

30 ezer forintért 2 gigabit – indul a Google új netszolgáltatása

Tovább okosítja Fiber nevű internethálózatát a Google. A keresőóriás 2 gigabites csomagot vezet be Amerika egyes városaiban, és nem is kér érte sokat.

Extra gyors internetcsomaggal bővíti Fiber nevű netszolgáltatását az Egyesült Államokban a Google – közölte a cég. A Fiberen belül eddig 100/100 megabites, illetve 1 gigabites kapcsolatot lehetett igényelni, a jövő hónaptól azonban akár a

2 gigabites opció is elérhető lesz.

Az igen gyors tempójú csomagért havi 100 dollárt, vagyis nagyjából 30 ezer forintot kér majd a cég. (A 100-asért 50-et kell fizetni.) Ez itteni valutában nézve óriási pénz, Amerikában viszont kimondottan baráti árnak számít.

A gigabites opció esetén a letöltés 2, a feltöltés pedig 1 gigabit. Az előfizetők Wi-Fi 6 szabányványt támogató routert, illetve mesh-alapú, a jel hatótávjának erősítésére/növelésére alkalmas műszert is kapnak a pénzükért.

Az egyelőre teszt jelleggel induló ajánlat kezdetben négy városban lesz csak kiváltható, jövőre viszont újabb területekre is kiterjeszti a vállalat.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr10016203236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása