Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Kínában elkezdték vásárolni az 5G telefonokat

A kínai ipari és információtechnológiai minisztérium (CAICT) tudományos központja, az informatikai és kommunikációs kutatóintézet (CAICT) hétfőn közölte, hogy a júniusban kiszállított összes mobiltelefon 61,2 százaléka volt 5G-s a májusi 46,3 százalék és az áprilisi 39,3 százalék után – írja az MTI.

Júniusban 17,51 millió 5G mobiltelefon kiszállítására került sor. A CAICT adatai szerint az első fél évben 105 új 5G-s modellt dobtak piacra Kínában,

a kiszállított 5G-s készülékek száma pedig 63,6 millió volt.

A kínai piacon a tavalyi év második felében kezdett el masszív növekedést mutatni az 5G-s modellek vásárlói bázisa, emellett pedig az újgenerációs mobilhálózat kiépítése is nagyon jól halad. Mivel folyamatosan nő a hálózati lefedettség és egyre több elérhető árú készülék válik megvásárolhatóvá, Kínában idén nagy robbanásra számítanak az 5G elterjedtségében. 2020-ra már több mint 600 ezer bázisállomás lehet használatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr2316002302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása