Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Kíváncsi, milyen lehet a Samsung Galaxy S11? Ezen a videón megnézheti

Nagyjából két hónapot még várnunk kell arra, hogy a Samsung bemutassa az új csúcsmobiljait, egy koncepcióvideóban viszont már összeállították, mire számíthatunk a pletykák alapján.

Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz majd a Samsung 2020-as csúcsmobilja, a Galaxy S11, illetve annak különböző változatai. Hogy ezekből az információkból mennyi a valós, azt egyelőre nem lehet megmondani, ez valószínűleg csak a jövő februári bemutatón derül majd ki.

Mindez azonban senkit sem tántorít el attól, hogy az eddig hallottak alapján fotót és videót készítsen a készülékről. Előbbi kapcsán az egyik jól informált szivárogtató azt mondta korábban, tévednek a rajongók, és nem olyan lesz a mobil, mint amilyet a képen láthattunk, ennek ellenére most egy olyan koncepcióvideó látott napvilágot, ami szinte megszólalásig hasonlít a fent említett képre.

A LetsGoDigital által készített videóban a Galaxy S11, az S11+, valamint az S11E is helyet kapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr5715356646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása