Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Ha telepíti ezt az ingyenes programot, utána olcsóbban vásárolhat a neten

A Honey egy érdekes bővítmény, amely segít megtalálni a boltok legjobb ajánlatait, így spórolásra is használható. Magyar boltokra nem lehet keresni, de aki szokott külföldről rendelni, ne hagyja ki – az itthon is népszerű eBay és Amazon is a támogatott boltok között van.

A Chrome-hoz és a Firefoxhoz több hasznos bővítmény is elérhető, melyekkel nem csak a böngészés tehető jobbá. A Honey nevű kis szoftver például a spórolásban segít, csak ügyesen kell használni. Mielőtt elmerülnénk az akciókban, a program egy gyors regisztrációra kényszeríti a felhasználót, de ezt a Google- vagy a Facebook-fiók megadásával is elintézhetjük. (Belépés nélkül nem lehet használni, a folyamat tehát semmiképp nem kihagyható.)

A Honey alapvetően egy böngészőbe épített árellenőrző: nem csak boltokra, konkrét termékekre is lehet benne keresni, a program pedig azt is megmutatja, hogy ugyanazt az órát, telefont vagy cipőt mennyivel olcsóbban tudjuk megrendelni az egyes boltoknál. A szoftver sajnos nem tud magyarul – így hiába keres valaki a "cipő" vagy "telefon" kifejezésekre, a rendszer semmit nem fog feldobni. Jobb tehát a terméknevet használni, az Apple okosórája esetében például az Apple Watch megnevezést.

© 

Mivel magyarországi áruházak esetében nem működik a bővítmény, főleg azoknak jöhet jól, akik gyakran rendelnek a netről, és elsősorban olyan áruházakban kutatnak valamilyen termék után, mint az Amazon vagy az eBay. A legnépszerűbb (köztük amerikai és brit) boltok árait, továbbá kedvezményeit ugyanis gond nélkül behúzza a szoftver. Fontos az is, hogy az árak nem forintban, hanem dollárban jelennek meg.

A Honey-val kuponok is gyűjthetők, amelyeket el lehet menteni, és ha úgy alakul, egy későbbi vásárláskor felhasználni. A kezelőfelület elsőre bonyolultnak tűnhet, de pár percnyi nyomkodás után azért el lehet igazodni rajta. A program a Firefoxhoz és a Chrome-hoz is hozzáadható, amúgy pedig ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr9715356636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása