Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Jelentősen olcsóbb lehet a következő iPhone

A világ egyik legmegbízhatóbb Apple-elemzője szerint 2020 elején áll elő az Apple az iPhone SE legújabb verziójával.

Az Apple 2016 tavaszán gondolt egy nagyot, és olyat lépett, amire korábban még nem volt példa: kiadott egy – a többihez képest – olcsó iPhone-t. Ez volt a 4 colos iPhone SE, ami az iPhone 6s képességeit kapta meg egy iPhone 5s házában.

A modell rendkívül népszerű lett, azóta pedig többször is felröppent már, hogy új változat jön belőle. Ez eddig nem történt meg, ám a népszerűsége továbbra is töretlen, így nem csoda, hogy 2019 januárjában készletkisöprésre hivatkozva újra elkezdték árulni az Egyesült Államokban az iPhone SE-t. Igaz, mások szerint csupán arról volt szó, hogy az Apple kétségbeesett kísérletet tett arra, hogy növelje okostelefonos értékesítését.

Akárhogy is, új változat az iPhone SE-ből eddig nem érkezett, ám a világ legjobb Apple-elemzőjeként ismert Ming-Chi Kuo szerint már nem kell sokáig várni rá.

© 

A szakember szerint az Apple 2020 elején jöhet ki az iPhone SE 2-vel, ami az iPhone 8 dizájnját kaphatja meg, a belsejében ugyanakkor az A13-as processzor dobog majd, amihez 3 GB RAM társulhat – írja a 9to5Mac. Bár hasonló híreket korábban is lehetett már hallani, mindez egybevág azokkal az információkkal, amit nemrég a Nikkei tett közzé.

A legnagyobb kérdés persze az, mennyibe kerül majd a mobil. Az eredeti iPhone SE-t 399 dollárért árulták, ami egyértelmű nyitás volt a vékonyabb pénztárcával is iPhone-ra vágyók felé. Az idei Apple-felhozatal legolcsóbb mobilja az iPhone 11, ennek 64 GB-os kiadása 765 dollárba kerül, itthon 289 ezer forintért árulják. Az érkező újdonság nagyon jó eséllyel 200 ezer forint alatt lesz kapható, nem kizárt a 150 ezer forint körüli összeg sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr2815191372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása