Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Bejelentett egy telefont a Samsung azoknak, akik nem akarnak sokat költeni

Új telefont jelentett be a Samsung, igaz, messze nem volt akkora felhajtás körülötte, mint a Note10 körül. Ennek ellenére a gyártó biztos abban, hogy szívesen fogadják majd az újdonságot, elsősorban Európában.

Új telefon érkezett a Galaxy A-családba – ez a vonal segítette a Samsungot abban, hogy piacvezetővé vált Európában. Az új tag, a Galaxy A10s jó választás lehet azoknak, akik egy megbízható, jó telefont szeretnének (mindjárt mutatjuk is a specifikációkat), viszont nem akarnak 1000 dollárt költeni egy készülékre.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az A10s specifikációi csak kicsit javultak az A10-hez képest. Jobbak lettek a kamerák (a szelfikamera 8 MP-es, a hátoldalra egy 13 MP + 2 MP duó került, az A10-ben csak szimpla kamera volt), a processzor (két négymagos, 2 GHz-es és 1,5 GHz-es órajellel), viszont maradt a 6,2”-es, 720p-s kijelző, és sem a RAM (2 GB), sem a natív tárhely (32 GB) nem változott. Ez utóbbi egyébként microSD kártyával akár 512 GB-osra is bővíthető.

Az akkumulátor viszont igencsak megerősödött, 3400 mAh-sról 4000 mAh-sra javult. Egy ekkora akku lehetővé teszi, hogy egész nap az áramforrástól távol használjuk a telefont, mindegy, hogy játszunk vagy streamelünk vele – állítja a gyártó.

Az Android 9 Pie-t futtató Galaxy A10s kék, zöld, piros és fekete színben érhető majd el. A Samsung egyelőre nem tette közzé a piacra kerülés idejét (a jól értesültek azért augusztus utolsó napjait tippelik), mint ahogyan az árat sem. Ez utóbbitól nem kell tartani, tekintettel arra, hogy a Galaxy A10 körülbelül 140 dollárba (valamivel több, mint 40 ezer forintba), a felső szinten lévő A80 pedig 600 dollárba (175 ezer forint körüli összegbe) kerül. Az A10s ára várhatóan az előbbihez lesz közel.

További friss hírekért és cikkekért kövesse Facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr5015021528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása