Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Ez volna a Huawei titkos terve a Google ellen

809a6a1aa806a744a18e682ab9dae9fb.jpg

A huawei a saját alkalmazásboltjának alapjait már elkezdte megerősíteni.

A Huawei-nek már megvan a terve az Android leváltására. Azonban ezen kívül szükségük van arra is, hogy az alkalmazások a saját forrásaikból elérhetőek legyenek a telefonjaikra. Ezzel kapcsolatban a Bloomberg oldalán lehet érdekességeket olvasni.

Az úgynevezet App Gallery most is elérhető Huawei telefonokon, a felhasználók nagy része mégis inkább a Play áruházat részesíti előnyben. Azonban most Zsen Cseng-fej úgy véli, konkurenciát képesek állítani a Google-nak, valamint Amerika is kevés lesz a Huawei megállításához.

A kínai gyártó helyzetét nagyban nehezíti az amerikával folytatott kereskedelmi háború.Nehezítő körülmény továbbá, hogy Amerikában találhatóak olyan cégek mint például a Facebook, amelynek alkalmazásai a telefon egyik legfontosab alkotóeleme rengeteg felhasználónak.

További hírekért kövesse Facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr314847236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása