2020. feb 21.

Jönni fog az új Android 11

írta: szabodavid911
Jönni fog az új Android 11

Nagy meglepetésünkre a Google máris kiadta az Android 11 első fejlesztői verzióját (Developer Preview), ami már ki is próbálható az újabb Pixel telefonokon.

Kicsit váratlanul jött az első kiadás, mindenféle előzetes beharangozás nélkül, bár a múltkori baki után számíthattunk volna rá. Egyelőre keveset tudni az új rendszerről, de ami érdekes, hogy már most megkapta az Android 11 nevet, pedig ilyenkor még csak a kódnevet (Android R) szokták használni.

A Google oldalán található információkból kiderül még, hogy nagy hangsúlyt kap az adatvédelem, a biztonság, illetve a különböző 5G-vel kapcsolatos funkciók.

A fejlesztői előzetes képfájljai már letölthetők a Pixel 2, a Pixel 3, a Pixel 3a és a Pixel 4 telefonokra erről a linkről, az OTA fájlokat pedig itt találod. A telepítés azonban csak hozzáértőknek ajánlott, és fontos azzal is tisztában lenni, hogy ez még egy korai verzió, mindennapi használatra nem alkalmas.

Képtalálat a következőre: „android 11”

Szólj hozzá

hir hirek android android 11 új android android frissíés androis frissítés android 11 frissítés android újítás android 11 újítások