Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

A microsoft ezt nem így akarta - Kiszivárgott a Windows 11
Megtekinthető az új design!

Először csak kínai honlapon jelentek meg képek, azonban utána twitteren is egyre több információ derült ki. A dizájn nagyon feltűnően változott, a start menüt ismét variálták. Ezen kívül az ikonok alapvetően középre kerültek a tálcán, de lehetőség van visszaállítani bal oldalra őket, ahogy megszoktuk azt idáig. Alapjaiban a kinézet a Windows 10-re hajaz, azonban többekközt például az ablakoknál megjelentek a lekerekített sarkok, újak az animációk, modernebb, látványosabb külsőt kapott.

Twitteren megtalálható egy videó ahol röviden tömören bemutatása kerül az új külső.
Kiszivárgott a Windows 11 előzetese - HWSW
A start menü így néz ki, a logo újradizájnolásra került. A csempék eltűntek, a megjelenő ikonok személyreszabhatóak. Ezen kívül látható, hogy a tálca vastagabb, jobb oldalt az időnél már alapból a nap is látható.
Kiszivárgott és letölthető a Windows 11 build 21996 - INTO
Windows 11: A Few More Screenshots - Thurrott.com
Sötét mód is található természetesen beépítve, amivel szintén egy letisztult látványt kaphatunk. A microsoft hamarosan nyílvánosan is fog beszélni az új rendszerről, hiába mondták azt hogy a windows 10 az utolsó windows. Én személy szerint kíváncsian várom, ugyan már letölthető több helyről is az iso fájlt, én megvárnám a hivatalos megjelenést, mert akadhatnak gondok abból ha azt telepíti fel valaki.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr9916597934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása