2020. aug 19.

Asus: Ekkor jön az új csúcsmobil, a ZenFone 7 Pro

írta: szabodavid911
Asus: Ekkor jön az új csúcsmobil, a ZenFone 7 Pro

Hamarosan leleplezi az Asus az idei évre szánt csúcsmobiljait, a ZenFone 7 és ZenFone 7 Pro készülékeket. A YouTube-on már fel is iratkozhatunk az élő közvetítésre.

Bár sokáig viszonylag nagy volt a csend az Asus mobilos részlege körül, néhány hete már kiszivárgott egy információ, ami sejtetni engedi, milyen lesz a cég legújabb, nem játékosoknak szánt csúcsmobilja. A ZenFone 7 leleplezésére egyelőre még várni kell, ám az már kiderült, mikor mutatják meg a rajongóknak a telefont.

A cég közlése szerint a készüléket augusztus 26-án, magyar idő szerint reggel 8 órakor mutatják majd be Tajvanon, amit online közvetít majd a vállalat. Erre már létre is hoztak egy eseményt a YouTube-on, ahol bárki beállíthatja, hogy a Google emlékeztesse őt a kezdés időpontjára.

Bemondta az Asus, mikor jön az idei évre szánt csúcsmobilja, a ZenFone 7 Pro

 

Ha hihetünk a pletykáknak, a telefonból érkezik egy "sima" és egy Pro változat is – előbbibe a Snapdragon 865, utóbbiba a Snapdragon 865+ processzor kerülhet. Minden valószínűség szerint ezen is olyan trükkös kameramegoldással találkozhatunk majd, mint a tavaly bemutatott ZenFone 6 esetében, a nagy kérdés csak az, hány darab optika fordul majd hátulról előre. Az Asus által közzétett kép alapján úgy sejthető: négy.

Hogy milyen specifikációra számíthatunk a fentieken túl, egyelőre nem tudni. Egy Geekbench-adat azonban már napvilágot látott, ezek szerint a ZenFone 7-ből érkezik majd 16 GB RAM-mal szerelt változat is.

Szólj hozzá

hir asus hirek android új telefon hire zenfone zenfone 7 pro zenphone