Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Windows 10 háttérben futó alkalmazások kikapcsolása

Sok alkalmazás fut akkor is, amikor éppen nem használjuk őket.

 

A Windows 10-ben egyes alkalmazások a háttérben várakoznak arra, hogy használatba vegyük őket, és ily módon feleslegesen foglalják le az értékes erőforrásokat, laptopok esetében pedig még az akkumulátor energiáját is megcsapolják, csökkentve ezzel a használati időt.

A programok háttérben való futásának a leállításához a Start menüben kattintsunk a Gépház ikonon, indítsuk el az Adatvédelem modult, és menjünk a Háttérben futó alkalmazások oldalra. Itt az Alkalmazások háttérben futásának engedélyezése nevű tolókával egyszerre kikapcsolhatjuk az összes érintett alkalmazás esetében a háttérben való futást, vagy pedig egyenként végezhetjük el a kikapcsolást a programok mellett lévő kapcsolókkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr6515485820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása