Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Szembetűnő változás jön: Megfognak változni a Windows 10-es ikonok

Ezt észre fogja venni: megváltoznak a Windows 10-ben az ikonok

Nem mindegyik windows 10 frissítés hoz ugyan a felszínen is nagyon feltűnő változásokat, ez azonban igen. A Microsoft szeretne kedvezni a felhasználóiknak jóval színesebb ikonokkal. Nem túl nagy a meglepetés habár, mivel már decemberben bejelentésre kerültek az új ikonok. Azok akik már nagyon kíváncsiak, nos íme:

A munkát a Fluent Design nevű koncepció ihlette, a változás pedig igen látványos: a frissen bekerülő ikonok nagyban eltérnek az eddig látottaktól, és ez alatt nem csak azt értjük, hogy másabb lett a színük.

A Microsoft szerint első körben a rendszerappok, tehát a Számológép, a Groove Zene, a Posta, a Diktafon, a Filmek + TV, a Naptár és az Óra ikonjai kapnak új kinézetet. Persze az "új" sem teljesen új, mert ezek az ikonok vannak jelen az összehajtható eszközökre kitalált Windows 10X-ben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr3415485648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása