Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Árulkodó fotó mutatja, milyen lehet a Galaxy S11 és S11+, de van valami furcsa a képen

Ezúttal a Twitteren bukkant fel egy kép arról, milyen lehet a Galaxy S11 és a Galaxy S11+ kijelzővédője.

A Galaxy S11-ekről szóló pletykaáradatnak se vége, se hossza, ami nem is csoda, tekintve, hogy – szintén a pletykák alapján – februárban mutatja majd be a dél-koreai cég az új csúcsmobilokat. A kiszivárgott információk alapján már képet és videót is készítettek arról, milyen lehet a készülék, most pedig egy újabb adalék segít abban, hogy elképzeljük a Galaxy S11-et és az S11+-t.

A mindig pontos információiról ismert szivárogtató, IceUniverse a két készü

lék kijelzővédőiről posztolt egy fotót a Twitterre. Ezek alapján a keret rendkívül vékony lehet majd a kijelző körül.

 

Az avatott szemek persze azonnal kiszúrhatják, hogy a kijelzővédőn nincs lyuk, amin keresztül a szelfikamerával lehet fotókat készíteni. Az kevésbé valószínű, hogy a mobilban a kijelző alatt kap majd helyet az előlapi kamera – úgy, ahogy az Oppo vagy a Xiaomi prototípusain láthattuk –, így vélhetően két, még nem végleges protektort fotóztak le.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr3915356642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása