Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Szóval az iPhone 10 után az iPhone 9 fog megjelenni az Apple kezei közül hamarosan

Minden bizonnyal érkezik az Iphone 9

 

Az Apple valószínű a kis képernyős irányba fog elmozdulni a jövőben. Piacra fogják dobni az iPhone SE második generációs változatát, amit már 2020 elején  bemutatnak.

Képtalálat a következőre: „iphone 9”

Egy új forrás most azt szellőztette meg, hogy az SE 2 valószínűleg más néven, iPhone 9-ként mutatkozik majd be – írta a BGR a Macotakara értesülése alapján. A változtatás oka azzal állhat összefüggésben, hogy a mobil szinte ugyanúgy néz majd ki, mint az iPhone 8. Így pedig nincs értelme SE 2-nek hívni. Ráadásul iPhone 9 nevű telefont soha nem adott ki az Apple, hiszen a 8. mobil után az iPhone X következett, 2018-ban az XS, XS Max és XR, most szeptemberben pedig az iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max.

A lap a készülék várható felszereltségét is ismerteti: a képernyő 4,7 colos, lesz benne ujjlenyomat-olvasó, a számítási feladatokat pedig az új, A13-as Bionic processzor végzi. A kisebb képernyő miatt az is biztosra vehető, hogy a mobil nem kap széltől szélig tartó panelt. A forrás szerint az is egyre biztosabb, hogy az új SE nem lesz 5G-képes.

A készüléket három (űrszürke, piros és ezüst) színben lehet majd kapni, 64 vagy 128 gigabájtos változatban. Arról is hallani, hogy az Apple igazán "olcsón" tervezi értékesíteni: 399 dollárt kérhetnek érte, vagyis kb. 118 ezer forintot – ha viszont mindenféle sarcot hozzáteszünk, az ár máris nem ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr3815342428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása