Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Tényleg jóval olcsóbb lehet a következő iPhone

A hírhedt Apple-jós, Ming Csi-Kuo szerint a régóta rebesgetett iPhone SE 2-höz rendkívül jutányos áron, már 399 dollártól (kb. nettó 113 ezer forint) hozzá lehet majd jutni. Az alkalmat megragadva arról is beszélt az elemző, hogy jelenleg mik a legvalószínűbb kilátások a modellel kapcsolatban. Ha minden igaz, a készülékbe az Apple saját fejlesztésű A13 chipje kerül 3 GB RAM társaságában, és választható lesz 64 GB, illetve 128 GB tárhellyel felszerelt változat is.

Kuo szerint a 3D Touch technológiát már nem fogja támogatni az eszköz, ami nem olyan meglepő annak fényében, hogy az Apple a drágább modelleken is kezd tőle megválni. Az elemző korábban arról is beszélt, hogy a 4,7 hüvelykes iPhone SE 2 külső terén sokban hasonlít majd a jelenleg 449 dolláros (187 ezer forint) iPhone 8-hoz, csak a belekerülő komponensek lesznek számottevően erősebbek.

Az Apple számára különösen az indiai piac miatt fontos, hogy a prémium modellek mellett olcsóbb készülékeket is tartalmazzon a portfóliója. Az iPhone SE 2-t 2020 első negyedévében dobhatják piacra, szürke, ezüst és piros színekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr7615223174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása