Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Nagyon szeretni fogja a következő Windows frissítést

A Windows 10 novemberi frissítőcsomagja a szokásostól eltérően már újraindítás nélkül kúszik majd fel a számítógépekre. Úgy tűnik, vége a rémálomszerű Windows-frissítések korának.

A Microsoft elkészült újabb frissítőcsomagjával, amely a Windows 10 November 2019 Update nevet kapta. A röviden csak 19H2-ként ismert szoftververziót eredetileg October 2019 Update néven engedte volna ki a gyártó, de az utolsó pillanatban csúsztatták.

A 19H2 csekély mérete miatt eleve javítócsomagként e

mlegeti a Microsoft. Ez egyben azt is jelenti, hogy a felhasználók nagyléptékű fejlesztések helyett csupán néhány újdonságra számíthatnak, a pakk ugyanis inkább finomításokat végez majd az eszközön. Azért így is lesz érzékelhető változás: a rendszerértesítések például átláthatóbbak lesznek, a Fájlkezelő pedig a Drive-on is tud majd kutatni.

Képtalálat a következőre: „windows 10”

A 19H2 inkább azért érdemel figyelmet, mert egy induló projekt első eleme: az update nem igényel majd újraindítást a telepítés után, ehelyett csendben felkúszik, így a szokástól eltérően a felhasználónak nem kell félbehagynia a munkát. A kötelező újraindítás eltörlése mellett a Microsoft a telepítésre szánt időt is csökkentené a frissítéseknél, így a 19H2 a naprakész rendszereken rövid idő alatt végez ezzel a feladattal.

A Microsoft korábban hosszú posztban mesélte el, milyen jövőt szán az oprendszernek, amelynek egyik fontos ígérete a frissítések gördülékenyebb tétele volt. Ebbe az is beletartozik, hogy a kisebb patchek ne igényeljenek újraindítást, a felhasználó pedig zavartalanul végezze a dolgát, miközben a csomag (szinte) észrevétlenül beépíti magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr2715222750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása