Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Új funkciónak örülhet, aki mobilon használja a Google-t

Miután sötét módot kapott a Gmail, a Chrome és a Play Áruház, végre a mobilos Google appba is megérkezett a szemkímélő felület – lassan tényleg minden meghatározó szolgáltatását feketébe és szürkébe öltözteti a keresőóriás.

Az új dizájnt szerveroldalon aktiválták a fejlesztők, és fokozatosan jelenik meg a felhasználók számára. Amint számunkra is elérhető, üzenetben tudatja az alkalmazás, nekünk automatikusan feldobta annak lehetőségét, hogy bekapcsoljuk az újdonságot.

Az app rögtön jelez, ha elérhetővé vált a téma. Forrás: 24.hu

Az egyre több alkalmazásban teret nyerő dark mode nem csak azért hasznos, mert a szem számára is kíméletesebb (főleg éjszaka), ha nem a vakító fehér képernyőt nézzük, de egyben kíméli az üzemidőt is. A Google esetében inkább sötét szürke használatáról van szó, nem teljesen feketéről.

Amennyiben első alkalommal nem éltünk a lehetőséggel, természetesen később is beállíthatjuk, ehhez az app általános beállításai alatt kell keresnünk a Téma menüt, majd a Sötét opcióra böknünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr7915109278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása