Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Megvizsgálták az új iPhone mennyire is erős

z Apple kedden tartotta meg éves őszi eseményét, ahol megmutatták magukat a legújabb iPhone-modellek, az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max készülékek. A cég most sem vitte túlzásba a specifikációt közlését, pontos számok helyett annyit említettek, hogy az új készülékekben a világ leggyorsabb mobilprocesszora és grafikus vezérlője ketyeg.

A Geekbenchre most kikerültek pontos mérések, amiket nagy valószínűséggel az iOS 13-at futtató iPhone 11 Próról készítettek a szakértők.

Forrás: Geekbench

Ebből kiderül az is, hogy a hatmagos A13 Bionic chip mellé 4 GB RAM került, annyi, amennyi az olcsóbb iPhone 11-be is. A mobil végül 5472 pontot kapott az egymagos, és 13 769 pontot a többmagos feladatok elvégzését mérő teszten, amivel jobban szerepelt, mint a Snapdragon 855+ chippel felszerelt ASUS Rog Phone II – ez a modell 3563, illetve 10 977 pontot kapott a fenti kategóriákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr4515093580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása