Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

A Huawei sem meri piacra dobni az összehajtható telefonját, tovább csúszik a Mate X

Szeptember helyett novemberben vihetik piacra a Huawei összehajtható okostelefonját, a Mate X-et. De nem a bemutató dátumában történt az egyetlen változás.

Az év elejére már a Huawei is elkészült a saját, Mate X névre keresztelt összehajtható okostelefonjával, a Samsung Galaxy Fold fiaskóját látva jobbnak látták, ha a biztonság kedvéért elhalasztják a piaci bevezetést. A készülékről azóta nem sokat lehetett hallani, az elmúlt időszakban azonban egyre több helyen tűnt fel – kiszúrták például a Huawei-vezér kezében is a sencseni repülőtéren.

Nemrég már arról szóltak a hírek, hogy szeptemberben debütálhat a készülék, július végén kiderült, mégsem ez a helyzet, és csúszás várható. A TechRadar beszámolója szerint valóban ez a helyzet, a Mate X-et leghamarabb novemberben dobhatják piacra.

Így nézett ki az év elején a Huawei Mate X. Jön majd némi változás.
© 

Ezek fényében talán korainak tűnhet a következő Mate X-ről beszélni, de az iparágban persze már ez is téma. A sajtóbeszámoló alapján a Huawei következő összehajtható mobiljának több kijelzője lesz – de hogy ezt hogy kell elképzelni egy egyébként is elöl-hátul képernyővel borított mobil esetén, azt nem tudni. (Esetleg úgy, ahogy a samsungos megoldás is két képernyőből áll.)

A hamarosan érkező Mate X-en egyébként történt némi átalakítás az eredeti koncepcióhoz képest, de ez nem számottevő: módosítottak a hajlítást lehetővé tevő mechanikán, és vékonyabb lett a bekapcsológomb.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr4715021604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása