Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

A frissítés után lassan áll le a géped? A Windows 10 okozza, itt a megoldás

A Windows 10 1809-es verziószámú frissítése egy apró meglepetéssel rendelkezik. Előfordulhat bizonyos számítógépeknél, hogy akár percekig is eltart, amíg kikapcsol, vagy elalszik a gép.

A Microsoft hivatalosan figyelmeztet a problémára, amely akkor fordulhat elő amennyiben - a 1809-es verziójú Windows 10 alatt, egy C tipusú usb eszköz (töltő, dokkoló...) van csatlakoztatva a PC-hez. Egyenlőre a Microsoft nem közölte pontosan miikor tervezi javítani a hibát, azonban hogyha ez zavaró akkor van rá egy egyszerű megoldás.

A problémát, egy apró hiba okozza a C-tipusú usb csatlakozórendszer WIndows 10-be épített szoftver interfészében, amely okozza a késleltetést. Ez általában 60 másodpercet takar, de előfordulhat ennek a duplája 2 vagy akár 3 perces késleltetés is a kikapcsolásnál.

A hiba kijavításáig azt ajánljuk, amennyiben ez zavaró, az érintett C tipusú usb csatlakozót huzzuk ki amíg leáll a gép, majd utána nyugodtan helyezzük vissza a PC-be.

[Nem tudod mitől lassú a géped? 10 tipp a Windows 10 gyorsításához!]

Hogyha máskor is szeretne informálódni a Windows-al kapcsolatos hírekről, lájkolja a Winmake hivatalos facebook oldalát.

windows-10-14328-580797c43df78cbc285096a1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr2914912668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása