Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

A facebook látszólag ok nélkül töröl magyar felhasználókat

Egy igen érdekes dolog rázta meg az elmúlt időben a magyarokat. Látszólag ok nélkül törlődtek profilok Facebookról, messengerről, valamint instagramról egyaránt. A határon túli magyarokat ez nem érintette, így jogosan merül fel a kérdés, mi történt?


Reményeim szerint, ezt senki nem hitte el. Nem kell tovább küldeni, ez kamu volt. Ha a Facebook vezére üzenne, azt ilyen nyelvtannal tenné? Nem valószínű hogy ilyen igénytelen megnyilvánulása volna Zuckerbergnek.

Facebook már vizsgálódik az ügyben hogy mi lehetett az oka ennek a törlés hullámnak. Lehetőség van személyi igazolvánnyal azonosítani magunkat facebookon, ami talán csökkentheti az esélyét a váratlan törlésnek. Ezt a beállítások fül alatt, az általános menüpontban tehetjük meg, személyink lefotózásával. Az okmányazonosítót letakarhatjuk, hogyha szeretnénk, bár a facebook ígérete szerint ezt titkosítva tárolva, másoktól elzárva.
Ezzel nehezítik meg a kamu profilnévvel rendelkező profilok létjogosultságát, bár a regisztráció eddig is azt kérte, hogy a személyinkkel megegyező nevet használjuk facebookon. Sokan mégsem így tettek.

Ezen kívül lehetőség van biztonsági mentést letölteni, amit html formátumban tudunk tárolni. Ezzel elmenthetjük csoportjainkat, lájkolásáinkat, és a többi egyéb tevékenységünket, üzeneteinket, szükség esetén újra feltöltve azokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr8414910234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása