Winmake

Útmutatók. Hírek. Cikkek. Tech.

Többet nem lesz használható egy Huawei telefon sem?

b-tradesec-a-20190519.jpg

Nem, nem kell ennyire megijedni. Mindenkit drasztikusan érintett ez a hír, azonban arról szó sincs, hogy a jelenlegi telefonokat érintené ez a változás. 

Tehát az Amerikai kormány tiltólistája, valamint a Google üzleti kapcsolat bontásának köszönhetően nehéz időket él meg a Huawei. Már belebegtették a saját operációs rendszerük hírét is, amivel kikerülik a google-t. Valamint a legfontosabb modellek, mint a p30 és Mate 20 széria megkaphatják az Android Q-t is. Azonban az amerikai alkatrész importtól elvan tiltva a Huawei, amely megnehezíti a dolgát.

Összességében, a meglévő telefonokon ugyanúgy fog működni minden Google szolgáltatás, úgyhogy nem kell pánikba esni. A jövőben viszont kíváncsian várjuk hogyan fog alakulni ez az üzleti lépés. Alapvetően az Amerikai kormány szemét régóta szúrja már a kínai ipar fejlődése, úgyhogy emögött több minden is áll. 

A bejegyzés trackback címe:

https://winmake.blog.hu/api/trackback/id/tr4514847160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FACEBOOK OLDAL

Hírdetés

 

 

süti beállítások módosítása