2018. júl 15.

Windows Defender kikapcsolása / bekapcsolása WIndows 10

írta: szabodavid911
Windows Defender kikapcsolása / bekapcsolása WIndows 10

Defender letiltása / engedélyezése

Előfordulhat, hogy az ember ki szeretné kapcsolni a windows 10-ben gyárilag integrált vírusirtót. Már windows 8-ban is megtalálható volt gyárilag a windows defender. Előtte választható volt a telepítése. Jelenleg, hogyha feltepítesz egy vírusírtót, automatikusan kikapcsol. De ha egyáltalán nincs szükségünk védelemre, vagy csak idegesít a sok false-positive akkor kitudjuk kapcsolni.


bekemenyit-a-windows-defender-a-jovoben-feneken-billent-egy-halom-takaritoprogramot_1.jpg

 

Local Group Policy keresztüli kikapcsolás

 

  1. Nyomd le a Windows + R billentyűkombinációt
  2. írd be: gpedit.msc és OK

Ezt kell megnyitni: Számítógép konfigurációja  >  Felügyeleti sablonok  >  Windows-összetevők  >  Windows Defender vírusirtó  >  A windows defender víruskereső kikapcsolása  > ENGEDÉLYEZÉS

 

2018-07-15_19_13_46-helyicsoporthazirend-szerkeszto.png

 

2018-07-15_19_14_44-a_windows_defender_viruskereso_kikapcsolasa.png

 

Miután okét nyomtál, jobb alsó sarokban továbbra is ott lesz a kis ikonja a defender-nek. Ha újraindítod a gépet, azonban végleg érvényesül a beállítás. Hogyha mégis újra szeretnéd engedélyezni, ugyanezt kell tenned, csak újra kiválasztani a "Nincs konfigurálva" lehetőséget.

 

Ennyi

 

Ki is van kapcsolva. Mostantól nem fog szó nélkül kitörölni fájlokat, amiket nem szeretnénk hogy törlődjenek. Kifejezetten keygen-ek használatakor, hasznos tud lenni..

Szólj hozzá

windows vírusirtó útmutatók windows 10 win10 windows10 winmake kell vírusírtó? melyik vírusírtó ingyenes virusirtók vírusirtók vélemény windows 10 trükk ingyen windows 10 defender kikapcsolása windows defender windows defender kikapcsolása windows defender turn off windows defender tiltása virusírtó windows 10 kell-e vírusirtó legjobb vírusírtó defender tiltása defender letiltása windows defender kívételhez adás windows defender letiltása win10 windows defender karantén defender kikapcsolása windows 10