2017. jan 21.

Egy remek videólejátszó - MPC-HC

írta: szabodavid911
Egy remek videólejátszó - MPC-HC

Mindannyiunk szeret szombatonként megnézni egy jó filmet azt hiszem, és talán egyáltalán nem is mindegy hogy mi hajtja meg azt a bizonyos filmet.

   Nincsen túlbonyolítva, mérhetetlenül egyszerű külsőt adtak neki a fejlesztők, szürke, letisztult, felül menüpontok, lent egyszerű gombok, nincsenek felesleges animációk, funkciók, talán ezért is lehet kitűnő választás annak aki azt szeretné hogy a film elinduljon, bármilyen formátumú is legyen és működjön. Elsőre kicsit ódivatúnak tűnhet a borítás azonban azt hiszem ez alapján nem ítélkezhetünk. A működés és stabilitás mindenért kárpótol.

   A formátumok kezelésével nem adódott még gondom használat alatt. Nem találkoztam azzal a fájlal amit nem tudott volna kezelni. Feliratokra ugyanez vonatkozik, a hangsávokat és feliratsávokat is könnyedén lehet állítani a Lejátszás menüpont alatt. Film tekergetése során semmi akadást nem vettem észre, és nem egy erős vasról van szó, teljesen átlagos otthoni gépről beszélünk.

   Akinek mégis nem a legszimpatikusabb a külső, annak talán itt van a megoldás, ugyanis a gombokat tudjuk variálni. Ehhez egyszerűen a letöltött rar fájlban lévő toolbar.bmp fájlt kell a mpc-hc mappájába húznunk, felülírnunk a fájlt és már kész is.

Itt lehet letölteni: Klikk

 

Szólj hozzá

cikk media player classic útmutatók winmake mpc-hc media player classic letöltés media player classic vélemény mpc-hc vélemény mpc-hc teszt mpc-hc használat mpc-hc téma media player classic téma